Dobrý den, Vítejte v našem novém obchodě převážně s naší kuchařskou tvorbou.  Zákazníci, kteří byli zvyklí na náš předchozí e-shop s potravinami, oznamujeme, že jsme obchod přesunuli na novou adresu https://vegan.top-me.eu
Novinky
konzerva mala
Novinka
od 70 Kč

Vynikající segedínský veganský, bezlepkový a bezlaktózový sojáš. Stačí ohřát a pochutnat si.

Kód: V001/1
Segedinský sojáš 780 ml
Novinka
od 133 Kč

Vynikající segedínský veganský, bezlepkový a bezlaktózový sojáš. Stačí ohřát a pochutnat si.

Kód: V002/1
Výprodej
4750 vegan omeleta 180g
Výprodej
108 Kč

Vegan Omeleta je skvělá náhrada veganské omelety. Z celého balíčku 180g připravíte 15 vajíček. Skvěle chutná jako originál. Bez chemických přísad, barviv a konzervantů.

Kód: 2222
4915 vegan egg rostlinna nahrada vajicka 128g
Výprodej
118 Kč

Vegan egg veganská náhrada vajíčka. Jedno balení 128g Vám vystačí na 40 ks vajíček. Chuť je k nerozeznání od skutečného vajíčka. Je to mňam.

Kód: 2219

Vítejte v našem obchodě se vším, bez krutosti a násilí!


Jsme noví výrobci trvanlivých veganských, bezlepkových, bezlaktózových, převážně českých hlavních jídel v konzervách.

Naše produkty snadno připravíte do 5 minut. Můžete si je vzít kamkoliv a budete mít jistotu, že se dobře najíte. Chutnají Vám všem a jsme na to pyšní.

 

Recenze našeho výrobku Segedínský Sojáš

wau


 

1. **Dlouhá trvanlivost**: Konzervovaná jídla mají dlouhou životnost, což umožňuje jejich skladování na delší dobu bez obav z kazení.

2. **Rychlá a snadná příprava**: Konzervovaná jídla jsou obvykle připravena k okamžitému použití, což šetří čas a úsilí při vaření.

3. **Dostupnost**: Konzervovaná jídla jsou snadno dostupná v obchodech po celý rok, i když čerstvé produkty nejsou k dispozici.

4. **Praktické pro skladování**: Nevyžadují chladničku, což je činí ideálními pro malé byty nebo na cestách.

5. **Různorodost**: Pro náš trh připravujeme velký výběr konzervovaných jídel, což umožňuje pestrou stravu.

6. **Ekonomické**: Konzervovaná jídla bývají cenově výhodnější než čerstvé produkty, zejména mimo sezónu.

7. **Nutriční hodnota**: Mnoho konzervovaných jídel si zachovává vysokou nutriční hodnotu, což znamená, že získate potřebné živiny.

8. **Snadná manipulace**: Konzervy jsou lehké a snadno se přenášejí, což je činí ideálními na výlety, pikniky nebo do kanceláře.

9. **Bezpečnost**: Konzervovaná jídla procházejí přísnou kontrolou kvality a bezpečnosti, což zajišťuje jejich bezpečné užívání.

10. **Zachování chuti**: Proces konzervace pomáhá uchovat chuť a aroma potravin, takže zákazníci mohou i po delší době vychutnávat skvélé jídlo.


 

Veganství je způsob života, jehož snahou je v co největší možné a praktikovatelné míře vyloučit všechny formy využívaní zvířat a krutosti páchané na zvířatech kvůli jídlu, oblečení nebo jakémukoli jinému účelu.

Vegetariánství je způsob stravování, kdy se jedinec vzdává konzumace masa a masných výrobků. Vegetarián je motivovaný myšlenkou nezabíjet živé tvory pro lidskou obživu.


 


 

 Náš tým


 

11zon_cropped (2)

Manažerka obchodu, zákaznická podpora

Kristýna Žáková

Mobil: 725 379 689

E-mail: kristynka@vegan-vegetarian.cz


 

11zon_cropped

Kuchař, reklamace

Tomáš Žák

Mobil: 724 381 922

E-mail: toncek@vegan-vegetarian.cz